Izvor: eKapija | Četvrtak, 06.12.2018.| 13:06
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Oglašena prodaja poslovne zgrade u zoni UNIS Pretis u Vogošći

(Foto: STUDIO GRAND OUEST/shutterstock.com)
Agencija Elite Nekretnine oglasila je prodaju poslovne zgrade u Vogošći u krugu industrijske zone UNIS Pretis. Zgrada zauzima u osnovi 559 m2 na dva sprata sa ukupno 1.000 m2 korisnog prostora. Tu je i ekonomsko dvorište površine 525 m2 sa parking prostorom.

Prizemlje zgrade se sastoji od hodnika, 10 prostorija i 2 toaleta. Prizemlje ima jedan glavni ulaz sa prednje strane zgrade i 4 ulaza iza zgrade koja vode u prizemlje ili direktno na sprat. Prizemlje je u izvornom stanju, nije adaptirano, ima centralno gradsko grijanje, moze služiti za različite svrhe, skaldište, radionica i sl.

Na spratu se nalazi hodnik, pet većih prostorija, kuhinja i 2 toaleta. Sprat je kompletno adaptiran i u dobrom stanju, upotrebljiv odmah sa kancelarijskom ili sličnom namjenom, ima i svoju komoru za grijanje.

Kako su za eKapiju rekli iz agencije Elite Nekretnine, gornji sprat je pogodan za kancelarijski dio, a donji se može iskoristiti kao proizvodni pogon ili skladište. U toku su pregovori sa jednim zainteresovanim kupcem.

Cijena objekta je 550.000 KM.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.