NavMenu

Na prodaju Mlin-Produkt iz Kiseljaka - Cijena po dogovoru

Izvor: eKapija Srijeda, 05.12.2018. 08:35
Komentari
Podeli

(Foto: Africa Studio/shutterstock.com)
Objavljen je poziv za prodaju Mlin-Produkta iz Kiseljaka. Kako je eKapija saznala od Kerima Bejtića, direktora Mlin-Produkta, cijena prodaje je po dogovoru, odnosno po pregledu kompanije i uvida u cjelokupno stanje.

Fabrika posluje od 2002. godine sa osnovnom djelatnošću proizvodnje brašna i stočne hrane. Prostire se na površini od više od 4.300 m 2 proizvodnog, skladišnog, kancelarijskog, stambenog, parking i manipulativnog prostora.

Asortiman mlina čine 41 proizvod od žitarica, od toga 15 proizvoda iz kategorije brašna za ljudsku ishranu, dok se 26 proizvoda odnosi na stočnu hranu.

Kapacitet mlina za brašno iznosi 30t/24h, mlin integralnog brašna 12t/24h i mješaona stočne hrane 24t/24h. Kapacitet skladišnog prostora je preko 1.500 t robe, a sastoji se od betonskih silosa i hala. Djelatnost preduzeća obavlja se na mlinskim postrojenjima njemačkog proizvođača MIAG.


- Od svog osnivanja, zaključno sa poslovnom 2017. godinom, firma posluje vrlo uspješno. Pokazatelji uspješnosti poslovanja govore da je riječ o zdravoj, uspješnoj i stabilnoj kompaniji, te da je svoje potencijale koristila na najbolji način, uz zadovoljstvo svojih kupaca kvalitetom proizvoda - poručili su iz menadžmenta ove fabrike.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Spreman novac za Vidikovac iznad Trebinja, raspisan i tender za izvođača radova

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, gradonačelnik Grada Trebinja, Mirko Ćurić govorio je o raznim temama, među kojima su i projekti značajni za ovaj grad. Ćurić je istakao da je u planu izgradnja vidikovca iznad Trebinja, što će sigurno biti turistička atrakcija. Dodao je da turisti iz godine u godinu žele da vide nešto novo, a Grad Trebinje će nastojati da im to i pruži. - Spremna je projektna dokumentacija za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.