Izvor: eKapija | Nedjelja, 25.11.2018.| 23:51
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Proda Mont gradi stambeno-poslovni kompleks u Doboju vrijedan 20 mil KM - Završetak svih radova do kraja 2022. (FOTO)

Firma Proda Mont počela je u oktobru gradnju stambeno-poslovnog kompleksa Oaza u Doboju, a vrijednost investicije prelazi 20 mil KM.

Kako su rekli iz ove dobojske firme za eKapiju, kompleks Oaza će u potpunosti promijeniti način gradnje u tom gradu, nudeći komfor i kvalitet života. Kompleks Oaza imaće tri objekta sa više od 300 stanova, kvadrature od 24 m2 do 100 m2.

- Našim klijentima ćemo omogućiti da kupe stan sa svim onim sadržajima koji čine njegovo okruženje - obilje zelenila, mjesto za šetnju, prodavnice, dječije igralište, obezbijeđen parking za svaki stan, maloprodajni objekti, kao i ostali neophodni uslužni sadržaji - naveli su iz Proda Monta.

U toku je gradnja prve zgrade sa 7 spratova i 91 stambenom jedinicom. Druge dvije faze ići će u kontinuitetu, "jedan objekat za drugim", te je plan da kompletno naselje bude završeno do kraja 2022. godine. Kada bude završeno, imaće ukupno 315 stanova.

- Kako bi kupci bili zadovoljni ostavlja im se mogućnost izbora većine ponuđenih materijala koji se ugrađuju: keramike, sanitarija, podova, rasvjete, klima uređaja, zatim mogućnost izmjene rasporeda prostorija, te im se takođe nudi i izrada enterijera odabranog stambenog ili poslovnog prostora, kao i konsultacije stručnog tima do završetka izgradnje.

Proda Mont, koji završava još dva stambeno-poslovna objekta u Doboju i jedan u Tesliću, posluje već 12 godina i bilježi uspješne rezultate u građevinarstvu. Izgradili su više od 1.000 stanova, zapošljavaju više od 150 radnika, imaju vozni park od preko 100 vozila i najsavremeniju opremu i instrumente.

U sastavu kompanije posluje fabrika za proizvodnju betona i PVC i ALU bravarije.

Fotogalerija
Stambeno-poslovni kompleks Oaza u Doboju

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.