Izvor: eKapija | Utorak, 23.10.2018.| 15:46
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Ponovo na prodaju nekadašnje sjedište Privredne banke - Cijena zgrade u centru Sarajeva 9 mil KM

(Foto: Andy Dean Photography/shutterstock.com)
Privredna banka Sarajevo oglasila je prodaju više nekretnina, među kojima je ponovno i poslovna zgrada banke u Sarajevu u centru grada, u Alipašinoj ulici.

Kako je navedeno u tekstu oglasa, zgrada sa prizemljem i pet spratova ima korisnu površinu od 3.863 m2, a prodaje se po najnižoj cijeni od 9 mil KM.

- Osim nekadašnjeg sjedišta, PBS prodaje i poslovne prostore u Pločama i Beogradu, kao i poslovne objekte u općini Kakanj i naselju Hrasnica, te stanove na Palama, u Tešnju i Zadru - dodaje se.

Na prodaju je ponuđeno i nekoliko parcela u naselju Bradina na magistralnom putu Sarajevo-Mostar, kao i dva građevinska objekta sa dvorištem, voćnjakom i njivom u Prozoru.

- Ponude se dostavljaju u zatvorenoj koverti zaključno sa 30. oktobrom na protokolu banke ili preporučenom poštom na adresu Obala Kulina bana 18, Sarajevo, sa naznakom "Oglas-nekretnine" - stoji u oglasu.

Više detalja o ovoj prodaji pogledajte OVDJE.

Podsjećamo, zgrada banke u centru Sarajeva ponuđena je na prodaju krajem 2017. godine, nakon što je Privredna banka Sarajevo pripojena Bor banci 2016. godine, te je prestala potreba za ovim objektom.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.