NavMenu

Ponovo na prodaju nekadašnje sjedište Privredne banke - Cijena zgrade u centru Sarajeva 9 mil KM

Izvor: eKapija Utorak, 23.10.2018. 15:46
Komentari
Podeli
(Foto: Andy Dean Photography/shutterstock.com)
Privredna banka Sarajevo oglasila je prodaju više nekretnina, među kojima je ponovno i poslovna zgrada banke u Sarajevu u centru grada, u Alipašinoj ulici.

Kako je navedeno u tekstu oglasa, zgrada sa prizemljem i pet spratova ima korisnu površinu od 3.863 m2, a prodaje se po najnižoj cijeni od 9 mil KM.

- Osim nekadašnjeg sjedišta, PBS prodaje i poslovne prostore u Pločama i Beogradu, kao i poslovne objekte u općini Kakanj i naselju Hrasnica, te stanove na Palama, u Tešnju i Zadru - dodaje se.

Na prodaju je ponuđeno i nekoliko parcela u naselju Bradina na magistralnom putu Sarajevo-Mostar, kao i dva građevinska objekta sa dvorištem, voćnjakom i njivom u Prozoru.

- Ponude se dostavljaju u zatvorenoj koverti zaključno sa 30. oktobrom na protokolu banke ili preporučenom poštom na adresu Obala Kulina bana 18, Sarajevo, sa naznakom "Oglas-nekretnine" - stoji u oglasu.

Više detalja o ovoj prodaji pogledajte OVDJE.

Podsjećamo, zgrada banke u centru Sarajeva ponuđena je na prodaju krajem 2017. godine, nakon što je Privredna banka Sarajevo pripojena Bor banci 2016. godine, te je prestala potreba za ovim objektom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.