Izvor: eKapija | Četvrtak, 18.10.2018.| 15:38
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Oglašena prodaja parcele u Poslovnoj zoni Ramići od 10.880 m2

Grad Banjaluka raspisao je danas oglas o prodaji parcele površine 10.883 metra kvadratna u Poslovnoj zoni Ramići, namijenjene za izgradnju privrednog objekata, po početnoj cijeni od 456.106 KM, saopšteno je na gradskom sajtu.

Ova parcela će biti ponuđena na prodaju putem licitacije, koja će biti održana 5. novembra u zgradi Gradske uprave.

Pravo učešća u postupku licitacije imaju domaći i strani privredni subjekti koji se bave proizvodnjom (pretežno čista industrija), poslovima u vezi sa novim tehnologijama, te razvojno-istraživačkom i uslužnom djelatnošću.

Svi zainteresovani ponuđači sa pravom učešća, dužni su da do 1. novembra, do 13.00 časova, dostave prijavu za licitaciju na protokol Gradske uprave.

Inače, u ponudi investitorima uz tri slobodne parcele u ovoj zoni, je i velika proizvodna hala sa pripadajućim zemljištem i elektro-mašinskom opremom, procijenjene vrijednosti oko 7 mil KM.

Prema podacima iz Poslovne zone, na ovoj lokaciji trenutno je aktivno 14 investitora koji su u različitim fazama kako izgradnje svojih privrednih objekata, tako i otpočinjanja proizvodnih procesa.

U razvoj ove zone i njeno opremanje u poslednje tri godine uložena su 3 mil KM, uključujući i donatorska sredstva od oko 531.000 KM.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.