NavMenu

Travnički Ozon počinje na proljeće 2019. obnovu hotela Mladost na Vlašiću (FOTO)

Izvor: eKapija Nedjelja, 02.09.2018. 19:31
Komentari
Podeli
Rekonstrukcija hotela Mladost na Vlašiću, kojeg je prije nekoliko godina kupila travnička firma Ozon, počinje na proljeće 2019. godine, rečeno je eKapiji iz ovog preduzeća. Nakon ovih radova predviđeno je da hotel ima 120 kreveta i bude u kategoriji od 4 zvjezdice.

Kako su nam objasnili, osim rekonstrukcije hotela, projektom je predviđena i obnova pratećih objekata.

- Hotel trenutno ima 684 m2, a nakon rekonstrukcije njegova površina se neće drastično mijenjati. Precizan datum početka radova još nismo odredili jer to, između ostalog, zavisi i od vremenskih uslova na planini - ističu iz Ozona.

Koliko će novca biti uloženo u ove radove, kao i u unutrašnje uređenje hotela, kažu, zavisi od više faktora.

- Jedan od njih je i kreditni aranžman, koji je, kao dodatni izvor finansiranja projekta, vrlo bitan. Trenutno pregovaramo sa bankom i uskoro ćemo znati kolika će biti stvarna vrijednost invsticije.

Iz preduzeća Ozon dodaju da je planom predviđeno i vanjsko uređenje, te da će svi prateći objekti biti urađeni u skladu sa projektom, procijenjenim potrebama i ostalim uslovima.

- Prvobitno će se raditi rekonstrukcija hotela i objekata koji su nužni za njegov nesmetan rad, svi ostali sadržaji će se nadograđivati ako se ukaže potreba za istima - kažu iz Ozona.

Rok za završetak radova je godinu dana od dana početka odnove. Projekat rekonstrukcije hotela radila je firma Dom projekt iz Travnika.

Fotogalerija
Obnova hotela Mladost na Vlašiću
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.