Izvor: eKapija | Srijeda, 13.06.2018.| 15:56

Na prodaju hotel i benzinske pumpe u vlasništvu Parma Trenda - Vrijednost imovine oko 7,33 mil KM

(Foto: Andy Dean Photography/shutterstock.com)
Stečajni upravnik kompanije Parma Trend iz Laktaša zakazao je drugu prodaju nekretnina i opreme te kompanije u stečaju.

Predmet prodaje je zgrada hotela i objekat za servis i tehnički pregled vozila u opštini Laktaši, te objekata benzinskih pumpi sa pratećom infrastrukturom i opremom na području opština Laktaši, Gradiška i Derventa.

- Početna prodajna cijena hotela sa sa zemljištem i opremom iznosi 3.124.157 KM, dok za autoservis i tehnički pregled vozila u Laktašima budući kupac mora da izdvoji 1.033.219 KM. Ukupna vrijednost šest benzinskih pumpi koje su ponuđene na prodaju iznosi oko 3,18 mil KM - stoji u tenderskoj dokumentaciji.

Početna prodajna cijena imovine iznosi 60% procijenjene vrijednosti. Prodaja navedene imovine izvršiće se prikupljanjem zatvorenih i zapečaćenih pismenih ponuda, a pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja dostave zatvorenu pismenu ponudu za svaku nekretninu pojedinačno, kao i dokaz o uplaćenom depozitu.

Otvaranje pristiglih ponuda obaviće se na licitaciji zakazanoj za 17. juli 2018. godine u 13:00 sati u sali Okružnog privrednog suda u Banja Luci, ulica Gundulićeva 108. Više detalja o imovini koja se prodajete pogledajte na linku.Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.