NavMenu

U Lukavici niče stambeno-poslovni objekat Sarajevo Family Place - Zgrada gotova u junu 2019.

Izvor: eKapija Nedjelja, 10.06.2018. 14:21
Komentari
Podeli
U naselju Lukavica u Istočnom Sarajevu za godinu dana biće završen stambeno-poslovni objekat Sarajevo Family Place, koji gradi banjalučka firma GS Real Estate.

Gradnja je počela prije mjesec dana, a objekat će se nalaziti u neposrednoj blizini objekta Vlade RS, tržnog centra Tropic i hotela Beograd, sa pristupom iz Ulice Vojvode Radomira Putnika, saopštili su za eKapiju iz agencije My space, koja je zadužena za prodaju stanova.



Kompleks stambeno-poslovnih objekata se sastoji od tri objekta lamelnog tipa, ispod kojih se nalazi zajednička podzemna parking garaža, sa proširenjem prizemnog dijela unutar bloka. Planirano je da se objekti grade u etapama i to lamela 1 u prvoj, lamela 2 u drugoj etapi i lamela 3 u trećoj.

U prizemlju su projektovani ugostiteljski, uslužni, komercijalni i administrativni sadržaji koji su kompatibilni sa stanovanjem na višim etažama. Na prvom su kancelarijski i administrativni prostori.


Takođe budućim stanarima će biti na usluzi i mini velnes i spa centar.

Unutar bloka je projektovano proširenje poslovnog prizemlja lamele 2 sa objektom koji bi bio prizeman, sa ozelenjenim krovom, sa mogućnošću pristupa ozelenjenom krovu sa prvog sprata lamele 2 - iz poslovnih prostora.

Stanovi će biti različite kvadrature, od 30 m2 do 72 m2. Cijena kvadrata je 1.640 KM sa PDV-om.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.