NavMenu

Uz autocestu Zagreb - Maribor otvara se prvi outlet centar u Hrvatskoj: ROSES FASHION OUTLET spreman za dolazak kupaca iz BiH

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 03.11.2008. 12:07
Komentari
Podeli

U Svetom Križu Začretju, uz autocestu A2 Zagreb – Maribor (izlaz 4 / Sveti Križ), 8. studenoga/novembra 2008. godine otvara se Roses Fashion Outlet, prvi i najveći outlet centar u Hrvatskoj. Od mnoštva brandova svakako vrijedi izdvojiti one koji će ekskluzivno biti prisutni u Roses Fashion Outletu, poput Sisleyja, Benettona, Pume, Tommyja Hilfigera, Ralph Laurena, Max Mare, Manga, Timberlanda, Diesela, a neće izostati niti Armani, D&G, Versace, Tom Tailor, Lacoste, Calvin Klein i mnogi drugi. To je samo dio ponude vrhunskih trgovačkih marki u osamdesetak trgovina s trajnim sniženjima od 30 do 70 posto. Outlet je osigurao više od 2000 parkirališnih mjesta, a radit će od ponedjeljka do nedjelje, od 10 do 21 sat.

Investitor, austrijska Dayland Grupa, je u prvu fazu projekta uložio oko 30 milijuna eura i otvorio oko 1000 radnih mjesta, a na jesen 2010. u sklopu druge faze širenja uz dodatnu investiciju od oko 20 milijuna eura otvorit će se novih 45 trgovina. Projekt je izveden u obliku "Village Stila" s gradskim zidinama, a središnje teme su voda i različiti stilovi gradnje koji odražavaju tradicijom bogatu povijest regije između Jadrana i Alpa. Elementi kao što su stupovi, lukovi, tradicionalni cigleni krovovi, mostovi, rijeke i mala jezera stvaraju poseban ambijent. U različito oblikovanim kućama smješteni su brojni restorani i kafići, a posebnost je i dječje igralište površine 1000 četvornih metara, navodi se u saopćenju.

Uz najbolje svjetske brandove i stalna sniženja, prednost Roses Fashion Outleta je svakako i izvanredan prometni položaj, tik uz glavnu prometnu os između Jugoistočne i Srednje Europe. Prema centru gravitira oko 2,6 milijuna stanovnika, pa se tako osim hrvatskih, očekuje i iznimno visok priljev kupaca iz Bosne i Hercegovine, te Slovenije, Austrije i Mađarske.

Kao prvi i najveći outlet centar u Hrvatskoj, Roses je na samom početku projekta privukao veliki interes zakupaca, svjetskih top brandova, a u prilog tome dovoljno govori činjenica da je mjesec dana prije otvorenja čak 96 posto prostora već bilo zakupljeno. Upravo stoga investitori su se bez odlaganja odlučili na proširenje centra za još ugodnije i isplativije kupovanje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.