Izvor: eKapija | Utorak, 30.01.2018.| 15:50
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Završetak luksuznih vila u naselju Golden Hills do kraja 2018. - Kompanija Dido planira gradnju još jednog stambenog naselja u Tarčinu (FOTO)

Budući izgled vila u Golden Hillsu (Foto: goldenhills-bosnia.com)
Izgradnja luksuznog stambenog naselja Golden Hills u Tarčinu kod Hadžića, koja je počela odmah nakon predstavljanja projekta sredinom prošle godine, teče planiranom dinamikom. Izgradnja cijelog kompleksa sa 29 vila, sportskim terenima i igralištima za djecu, trebalo bi da bude završena do kraja 2018. godine, rekla je za portal eKapija koordinator projekta Selma Maljić.

Prema njenim riječima, do sada je završeno oko polovine predviđenih radova.

- Završili smo izgradnju devet vila, počeli još četiri, tako da već na proljeće planiramo njihovo spoljašnje i unutrašnje uređenje. Ako sve bude po planu i ako nam vremenski uslovi dozvole, svih 29 vila sa pratećim sadržajima biće završeno do kraja godine - kaže Maljić.

Iza ovog projekta stoji kompanija Dido koju su u Sarajevu osnovali turski i švajcarski investitori. Dido grupa već 20 godina radi na ozbiljnim projektima koji su implementirani u Švajcarskoj.

Vile u okviru stambenog naselja Golden Hills namijenjene su za prodaju, a kompanija Dido je zadužena za održavanje cijelog naselja. U izgradnju ovog kompleksa na 25.000 m2 biće uloženo oko 7 mil KM.

Osim toga, kompanija Dido planira da gradi još jedno stambeno naselje u Tarčinu, nadomak Golden Hillsa. Riječ je o projektu Geneve u kome će biti smješteno 20 vila.

- O početku izgradnje ovog naselja još nemamo detalje. Možemo samo reći da će se graditi vile koje su po površini veće od onih u Golden Hillsu, ali će ih biti manje. Te vile neće biti ponuđene na prodaju, već pod zakup - kaže Selma Maljić.

Kako će izgledati novo naselje pogledajte u galeriji!

Fotogalerija
Stambeno naselje Geneve u Tarčinu

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.