NavMenu

Trebinje veliko gradilište i u 2018. godini - Niču novi stambeno-poslovni objekti

Izvor: eKapija Utorak, 19.12.2017. 08:30
Komentari
Podeli
Trebinje (Foto: Vedrana Džudža)Trebinje
Trebinje će u 2018. godini biti pravo gradilište najavio je juče (18. decembra 2017. godine) nakon izglasavanja budžeta za iduću godinu gradonačelnik Luka Petrović i apelovao na sugrađane da budu strpljivi jer će se radovi izvoditi na izgradnji novih ulica, vodovodne i kanalizacione mreže, a u samom centru grada gradiće se nove zgrade, piše Hercegovina Press.

- Uskoro počinje gradnja stambeno–poslovnog kompeksa Travunija na Glavnoj ulici i uređenje srca grada sa novim stambenim i zelenim površinama će značajno osvježiti Ulicu Kralja Petra Prvog Oslobodioca - rekao je Petrović.

Travuniju će graditi bilećka Herc gradnja.

U sklopu kompleksa bivše kasarne Luka Vukalović gradiće se dvije stambene zgrade, a izvođač je trebinjska firma Leoplastik. Zgrade će se nalaziti na parceli između tržnog centra Bingo i Autobuske stanice, a Grad Trebinje će u 2018. godini urediti puteve i prilaze ovim lokacijama.


Još jedna atraktivna lokacija je u naselju Police, u Garibaldijevoj ulici, gdje će u 2018. godini početi gradnja novog stambeno–poslovnog objekta. Investitor je privatno lice.

U ovom gradu trenutno se gradi pet stambeno–poslovnih objekata, a dva su fazi useljavanja.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Energija, Saobraćaj, Finansije

Na prodaju potraživanja Kompanije Dušanić iz Prnjavora

Stečajni upravnik Kompanije Dušanić iz Prnjavora oglasio je prodaju potraživanja i preuzimanje vođenja i finansiranja stečajnog dužnika. Kako se navodi u oglasu, ukupna vrijednost potraživanja po predmetima koji se vode u Osnovnom sudu u Banjaluci iznose 1.573.219 KM. Imovina stečajnog dužnika prodaje se "u paketu" kao jedna cjelina. Početna cijena iznosi 786.609 KM što čini polovinu ukupne vrijednosti potraživanja u oba predmeta i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.