NavMenu

Vrijeme je za "WOG": Otvaranje novog trgovačko-poslovnog centra u sklopu poslovne zgrade TV Hayat u novembru 2008. godine

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 28.07.2008. 14:14
Komentari
Podeli

U sklopu poslovne zgrade TV Hayat, u Vogošći će u novembru 2008. biti otvoren "WOG", novi trgovačko-poslovni centar površine 15.500 m2, koji će postaviti nove standarde u ponudi trgovačko-zabavnih, ali i poslovnih sadržaja. Biće to središte okupljanja, zabave, trgovine, ali i poslovnog života.

Trgovački centar "WOG" imat će slijedeće sadržaje: hipermarket, drogeriju, prodavnicu zavjesa i posteljine, gift shop-knjižaru-trafiku, poluolompijski bazen-aerobik-fitnes-wellness u prizemlju, zatim, restoran, caffe, prodavnice tehnike, odjeće i obuće, te frizerski i kozmetički salon na galeriji i vrtić igraonicu na prvom spratu.

Izvođač radova je firma Vranica, a završetak radova Hayatovog objekta je 31.10.2008.

U ovaj objekat uložiće se blizu 15 miliona KM.

izvor: NTV Hayat

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.