NavMenu

Katarska kraljevska porodica za 35 mil KM kupila veći dio Bosmala

Izvor: Klix Četvrtak, 08.06.2017. 08:16
Komentari
Podeli
(Foto: bosmal.com)
Jedan od članova katarske kraljevske porodice Al Thani, koji živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kupio je za 35 mil KM veći dio prostora u stambeno-poslovnom kompleksu Bosmal u Sarajevu, saznaje Klix.ba.

Kako saznaju, u srijedu, 6. juna, je izvršena prva transakcija, a uskoro se očekuje i druga transakcija, čime će definitivno biti finalizirana kupovina većeg dijela prostora u ovom objektu.

Riječ je o prodaji koja se vrši u izvršnom predmetu tražioca izvršenja, odnosno UniCredit banke iz Mostara protiv izvršenika Bosmal d.o.o. Sarajevo. Vrijednost stanova je procijenjena na oko 60,7 mil KM, a vrijednost poslovnih prostora na oko 18,4 mil KM.


Podsjećamo, na prodaju je stavljen 231 stan, 97 u kuli A i 134 u kuli B, 371 garaža, odnosno parking mjesto, te 46 poslovnih prostora i restorana. Kako je ranije najavljeno, ukupno se na prodaji našlo 648 etažnih jedinica u vrijednosti od oko 83,4mil KM, ukupne površine 43.915 m2.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Finansije

Vrhovni sud RS presudio u milionskom sporu Bitminera i Unicredit banke

Vrhovni sud Republike Srpske odbio je reviziju kompanije Bitminer Factory iz Gradiške i potvrdio presudu Višeg privrednog suda kojom je Unicredit banka Banjaluka oslobođena plaćanja 256 mil KM odštete zbog gašenja njihovog poslovnog računa, potvrđeno je za portal Capital. Kako je rečeno u ovom sudu, revizija koju je podnio Bitminer je odbijena kao neosnovana, te je potvrđena ranija presuda koja je preinačila prvostepenu odluku iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.