NavMenu

Hotel modernog industrijskog dizajna nova atrakcija u Trebinju - SL-Industry otvara vrata 17. aprila (FOTO)

Izvor: eKapija Subota, 08.04.2017. 15:28
Komentari
Podeli

Moderan industrijski stil simbol je novog hotela u Trebinju koji kompanija Swisslion otvara 17. aprila. Hotel je smješten u restauriranoj upravnoj zgradi Industrije alata Trebinje koja datira još iz 80-ih godina, a imaće 4 zvjezdice.

Gostima, odnosno turistima i poslovnim ljudima, na raspolaganju će biti 49 soba i to 36 dvokrevetnih soba, 12 luksuznih dvokrevetnih soba i jedan apartman.

SL-Industry će biti i prvi hotel koji će ponudi usluge u domenu kongresnog turizma. Hotel će imati konferencijsku salu kapaciteta 90 mjesta za održavanje svih vrsta poslovnih događaja.

- Sala je pogodna za održavanje seminara, prezentacija, predavanja, a opremljena je najmodernijom vizuelnom i tehničkom opremom koja garantuje visok stepen profesionalnosti. Osim toga, hotel posjeduje kristalnu salu kapaciteta 40 mjesta koja je namijenjena za održavanje koktela, banketa i svečanih večera.

U SL-Industry hotelu kažu da će neobičan stil izgradnje i uređenja enterijera biti pravi mamac za turiste. U izgradnji su kombinovani beton i drvo, a u opremanju vintage namještaj i savremeni dizajn.

- Namještaj, cigleni zidovi, crno-bijele fotografije, eksponati industrijskih alata čine hotel jedinstvenim i primamljivim za sve posjetioce. Spoj industrijskog šarma i savremenog prostora učiniće da boravak u hotelu bude nezaboravan - poručuju iz SL-Industry hotela.

Sobe u hotelu su unikatne i dizajnirane i opremljene takođe u urbanom stilu.

– Kombinacijom betona i drveta učinjeno je da ambijent soba dobije što robusniji, industrijski izgled. Svaka soba posjeduje i flat screen TV, besplatan bežični internet, mini bar i sef.

U sklopu hotela nalazi se i a la carte restoran u kome će gosti sami birati jelo. Menadžment hotela najavljuje bogatu ponudu jela i pića. Restoran će imati 90 mjesta, kao i veliku terasu.

Hotel SL-Industry udaljen je svega 2 kilometra od centra Trebinja. Prednost njegove lokacije je i dobra povezanost sa aerodromima u okruženju. Od aerodroma Ćilipi u Dubrovniku udaljen je svega 30 km, a od aerodroma Tivat 58 km. Kako navode u SL-Industry, hotel nudi i usluge transfera i iznajmljivanja vozila.


Inače, u Trebinju je u toku gradnja još dva hotela i jednog motela. Tako bi taj turistički grad na jugu BiH u ovoj sezoni trebalo da ponudi ukupno 90 novih soba i 12 luksuzno opremljenih apartmana.

V. Dž.


Fotogalerija
SL-Industry hotel u Trebinju
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.