NavMenu

Potpisan ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji Trim staze vrijedan 268 813 KM

Izvor: Fena Utorak, 18.03.2008. 15:22
Komentari
Podeli

U Gradskoj upravi Mostara danas je potpisan ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji Trim staze na Bijelom Brijegu i šetnice Bare vrijedan 268 813 KM.

U ime Gradske uprave ugovor je potpisao gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, a u ime izvođača radova HP "Investing" Merima Kadrić.

Radovi će početi prvom uplatom za desetak dana na ime izvođača radova HP "Investing" u iznosu od 52 000 KM, a trebali bi okončati za tri mjeseca.

Po riječima mostarskog gradonačelnik, ovo je dio doprinosa u obnovi infrastrukture u gradu na Neretvi kao i obećanje sportašima koji bi već na ljeto mogli početi koristiti Trim stazu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.