NavMenu

Firma Emirates želi ulagati i na Igmanu - U planu širenje hotela Feri

Izvor: eKapija Četvrtak, 03.11.2016. 14:53
Komentari
Podeli
Igman (Foto: Aleksandar Parezanović)Igman
Nakon nedavnih vijesti da će firma Emirates na Zlatištu graditi vile i apartmane, direktor te firme, šeik Mohammed bin Saqr Al Qasimi intervjuu za Faktor rekao je da za sada nije siguran hoće li zaista i doći do te investicije. Rekao je da je prioritet obogatiti sadržaje oko Sunnylanda - izgraditi igralište za djecu, kao i stijene za penjanje.

- Imamo jako puno ideja, ali je prioritet uvođenje novih sadržaja u Sunnyland. Moja ideja je da ovo bude prostor koji će biti namijenjen svima pa čak i ako u pitanju budu vile, ja mogu obećati da će naši prvi gosti biti građani BiH - rekao je on.

Al Qasimi dodaje da ima u planu i investicije na drugim lokacijama, prije svega na Igmanu, u modernizaciju i širenje hotela Feri.


- I ne samo hotel, biće tu multifunkcionalni sadržaji, zdravstveni hotel sa lječilišnim turizmom. Želimo razvijati segment sportskog i zdravstveno-lječilišnog turizma. O vrijednosti investicije još uvijek ne mogu govoriti jer će ona u krajnjem zavisiti i od olakšica na koje računamo - zaključio je Al Qasimi za Faktor.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.