NavMenu

Tuzla dobija moderan stambeno-poslovni objekat Klosterska - Završetak gradnje u septembru 2017.

Izvor: eKapija Utorak, 06.09.2016. 15:41
Komentari
Podeli
(Foto: klosterska.ba)
U centru Tuzle, u ulici Klosterska, uskoro kreće gradnja istoimenog stambeno-poslovnog objekta - Klosterska. Investitor navodi da osim odlične lokacije, aduti ovog objekta su visok nivo kvaliteta gradnje, izbor izvođača radova kao i mogućnost udovoljavanja kupcima pri izboru interijera u toku faze izvođenja radova. Gradnja počinje u oktobru, a useljenje se očekuje u septembru 2017.

- Svi materijali koji će se koristiti u izgradnji su isključivo prve klase, renomiranih proizvođača kao što su TBG betoni, Gealan pvc, Feal, Grohe, Unitas sanitarija, španska i italijanska keramika, uz pisanu garanciju na sve proizvode i radove - navode investitori.

(Foto: klosterska.ba)
U ponudi je 11 stanova od 38,84 m2 do 178,41 m2, sa cijenama u rasponu od 1.800 KM do 2.100 KM, zavisno od kvadrature, načina plaćanja te položaja stana. Cijena stana uključuje sve moguće troškove, sa priključcima i plaćenim notarskim kupoprodajnim ugovorom, uknjiženo na ime kupca.


- Postoji mogućnost, po želji kupca, da se u toku faze izvođenja radova neki veliki stanovi prekrajaju, odnosno da se u skladu sa mogućnostima statike naprave i manji stanovi. Na ponudi je i poslovni prostor od 750 m2 koji se može kupiti ili rentati, kao cjelina ili parcijalno - ističe investitor.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.