NavMenu

Objavljen osmi poziv za prodaju hotela "Igman"

Izvor: Dnevni avaz Srijeda, 16.01.2008. 13:16
Komentari
Podeli

Kantonalna agencija za privatizaciju Sarajevo objavila je još jedan, osmi javni poziv za podaju hotela "Igman" na Igmanu, koji je u stopostotnom državnom vlasništvu. Prodavač je ZOI 84 – Olimpijski centar Sarajevo, a kupcima je ponuđen objekat od 5.102 kvadratna metra i 40.951 kvadrat zemlje.

Za razliku od prošlog poziva iz jula 2007. godine, kada je bila 4,45 miliona KM, ovaj put početna cijena je spuštena na 3,5 miliona KM. Prodaja će biti obavljena neposrednom pogodbom, a plaćanje je sto posto u novcu. Pri prodaji će posebno biti vrednovani cijena i ulaganja u rekonstrukciju, a ostavljena je i mogućnost dogradnje hotela.

Ponuđač mora obezbijediti bezuvjetnu garanciju poslovne banke na 2.256.000 KM, dok je u prošlom pozivu tražena garancija na 2,9 miliona KM. Rok za dostavljanje ponuda je 28. mart 2008. godine. U Agenciji za privatizaciju su kazali da su već imali nekoliko poziva ponuđača, ali da se službene ponude tek očekuju. Direktni pregovori s ponuđačima bit će obavljeni 5. marta 2008. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.