NavMenu

Federalni zavod MIO ponudio Vladi HNK kupovinu hotela "Ero" - Cijena 1.100 KM po kvadratu

Izvor: Indikator Nedjelja, 12.06.2016. 11:02
Komentari
Podeli

(Foto: ero.ba)
Upravni odbor Federalnog zavoda MIO/PIO nudi kupovinu hotela "Ero" Vladi HNK po cijeni od 1.100 KM po metru kvadratnom, s rokom isplate u 4 kvartala.

Na sjednici Vlada HNK, na prijedlog Kantonalnog javnog pravobraniteljstva, usvojila je Odluku o pokretanju postupka za zaključenje ugovora o izvansudskim nagodbama.

Međuresorna radna grupa, koju je Vlada HNK-a imenovala kao pregovarački tim koji s Upravom Federalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje razgovara o uslovima moguće kupovine hotela "Ero" za potrebe smještaja Vlade HNK-a i drugih tijela kantonalne uprave, informisala je Vladu o zaključku Upravnog odbora Federalnog zavoda MIO u kojem se Vladi HNK nudi kupovina hotela "Ero" po cijeni od 1.100 KM po metru kvadratnom, s rokom isplate u 4 kvartala.

Vlada je usvojila Informaciju Međuresorne radne grupe, te odobrila nastavak pregovora u vezi s ponuđenom cijenom i rokom plaćanja s predstavnicima Zavoda MIO.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Po treći put raspisan tender za idejno rješenje brze ceste Doboj Istok-Gračanica-Šićki Brod

Autoceste FBiH raspisale su po treći put javni poziv za izradu idejnog rješenja i studije brze ceste Doboj Istok-Gračanica-Šićki Brod. Rok za pružanje usluga je šest mjeseci od dana dostavljanja garancije za uredno izvršenje ugovora, a cijena je ostala 350.000 KM bez PDV-a ili 409.500 sa PDV-om. Prva dva nedavno raspisana tendera su poništena, jedan zbog "dokazivi razlozi koji su izvan kontrole ugovornog organa i koji se nisu mogli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.