NavMenu

"Podravka" sprema poklone za bolnice širom BiH

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 02.12.2013. 11:27
Komentari
Podeli

Podravkin medvjedić "Lino" će u narednom mjesecu obići devet pedijatrijskih odjela u bolnicama širom BiH, gdje će svojom posjetom i poklonima nastojati unijeti radost u svakodnevnicu mališana koji borave na ovim odjelima, saopšteno je iz "Podravke".

- Svaki roditelj želi da njegovo dijete raste zdravo i sretno. Imajući to na umu "Podravka" je od uvijek nastojala i brižno pripremala "Lino" proizvode koji su na neki način uljepšavali djetinjstvo mnogih generacija. Lino posjetama želimo iskazati potporu roditeljima koji se suočavaju sa brigom o zdravlju svoje djece, ali naravno mališanima uljepšati svakodnevnicu koja će im dati snage da što prije ozdrave i nastave uživati u svom djetinjstvu - istakla je Mila Zovko, direktorica marketinga "Podravke" u BiH.

"Podravka" je pripremila poklone za odjele i mališane, te novi Lino kalendar koji već godinama djeci pruža mogućnost učenja brojnih zanimljivih i korisnih stvari na kreativan i maštovit način.

Predstavnici Podravke u BiH će u narednih mjesec dana obići pedijatrijske odjele pri bolnicama: Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, Opšta bolnica Istočno Sarajevo, Klinički centar Banja Luka, RMC "Dr Safet Mujić" u Mostaru, Sveučilišna klinička bolnica Mostar, Kantonalna bolnica Zenica, Univerzitetski klinički centar Tuzla, Kantonalna bolnica Bihać i Bolnica "Sveti Vračevi" Bijeljina.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Evo gdje 0,001% najbogatijih ulaže svoj novac

Ultra bogati uz sav novac žive drugačije od ostatka svijeta, pa i njihove strategije ulaganja izgledaju znatno drugačije od portfelja prosječnog investitora. - Iako ne postoji zvaničan prag za ulazak u klub 0,001% najbogatijih, centimilioneri ili pojedinci sa ukupnom neto vrijednošću od preko 100 mil USD dovoljno su bogati da bi bili dio ovog kluba - smatra Kevin Teng, izvršni direktor VRISE Wealth Management Singapura,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.