NavMenu

"Bema" poklonila 300 klompi Kliničkom centru "Banjaluka"

Izvor: Glas Srpske Subota, 01.06.2013. 16:43
Komentari
Podeli

Tvornica obuće "Bema" iz Banjaluke donirala je danas 300 pari klompi za medicinske sestre i tehničare Kliničkog centra Banjaluka, ukupne vrijednosti oko 15.000 KM, prenose agencije.

- Prepoznali smo trud i zalaganje novog menadžmenta Kliničkog centra i odlučili da poklonimo 300 pari obuće. To je mali znak pažnje - rekao je tehnički direktor "Beme" Marinko Umićević.

On je apelovao na preduzeća koja su u mogućnosti da pomognu.

- Probleme Kliničkog centra "Banjaluka" možemo svi zajedno da riješimo - rekao je Umićević.

Umićević je apelovao i na vlasti da ukinu PDV na donacije, navodeći da će "Bema" na donaciju vrijednu 15.000 KM platiti PDV od 2.500 KM.

Pomoćnik generalnog direktora Kliničkog centra za zdravstvenu njegu Verica Dragović je navela da banjalučki Klinički centar trenutno provodi niz aktivnosti koje su usmjerene na podizanje nivoa usluga korisnicima.

- Ova donacija nam mnogo znači, jer trenutno nismo u prilici da osoblju pružimo ono što im je potrebno - rekla je Dragovićeva, dodajući da će medicinskim sestrama i tehničarima sigurno biti lakše raditi i da će imati više elana kada vide da još neko misli na njih osim menadžmenta ove zdravstvene ustanove.

Tvornica obuće "Bema" je Kliničkom centru "Banjaluka" donirala svoje proizvode i u septembru 2012. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.