NavMenu

Nova "dm" prodavnica otvorena u Sarajevu - Kompanija donirala 3.000 KM Centru za slijepu i slabovidnu djecu i omladinu

Izvor: eKapija Četvrtak, 25.04.2013. 20:47
Komentari
Podeli

Povodom današnjeg (25. april 2013. godine) otvorenja 53. prodavnice na adresi Koševo 8 u Sarajevu, kompanija "dm drogerie markt" donacijom u iznosu od 3.000 KM obradovala je učenike Centra za slijepu i slabovidnu djecu i omladinu u Sarajevu, saopšteno je iz "dm"-a.

Jednosatnim radom na kasi donaciji je dao doprinos i dogradonačelnik Grada Sarajeva Ranko Čović.

Novac od donacije biće usmjeren za kupovinu opreme za novu fiskulturnu salu Centra.

- Donacijom od 3.000 KM mi ćemo tek završenu fiskulturnu salu opremiti osnovnim rekvizitima. Time ćemo našim učenicima dati veće mogućnosti za bavljenje sportom- pojasnio je Damir Ovčina, direktor Centra.

Sniženja odabranih proizvoda, pokloni za kupovinu, ruže, kolo sreće samo su neke od aktivnosti kojima je dm danas obradovao kupce i posjetioce nove prodavnice. Najmlađi su mogli uživati u druženju uz klovna i maskote Mickey i Minnie Mouse te modeliranje balona. Povodom otvorenja prodavnice dm je organizovao i nagradnu igru u kojoj najsretniji mogu osvojiti vrijedne nagrade: mašinu za pranje suđa gorenje, mikrovalnu peć gorenje ili 10 dm poklon paketa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.