NavMenu

"Podravka" uz 15. Mostarsko proljeće

Izvor: eKapija Petak, 19.04.2013. 11:48
Komentari
Podeli

Petnaesto po redu "Mostarsko proljeće – dani Matice hrvatske" održava se od 20. travnja do 1. svibnjai na njemu će svi ljubitelji kulture moći da uživaju u raznolikom i bogatom kazališnom, likovnom, glazbeno-scenskom, književnom i dječjem programu.

Uz stalno nastojanje da se njeguje i razvija ljubav prema kulturi, "Podravka BiH" je i ove godine sponzoriranjem pružila potporu toj manifestaciji, saopšteno je iz te kompanije.

- Kultura ima iznimno veliki značaj za razvoj i napredak jednog društva, a u vremenu kada se u našoj državi na žalost neke od kulturnih ustanova gase i kada kulturni život gubi na kvaliteti, držimo da je izuzetno važno te da je naša odgovornost pružiti potporu ovakvim manifestacijama. Zbog toga će Podravka i u budućnosti nastojati podržavati i gajiti sustav vrijednosti koji njeguje kulturni duh- istakla je Mila Zovko, direktorica marketinga "Podravke" u BiH.

Učesnici programa dolaze iz nekoliko gradova BiH, te gosti iz Hrvatske, Turske i SAD-a.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.