Izvor: eKapija | Srijeda, 25.05.2011.| 14:22
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Otvorena nova poslovnica Intesa Sanpaolo Banke u Banjaluci

Danas je u prisustvu klijenata, predstavnika institucija i lokalne zajednice svečano je otvoreno sjedište Filijale Intesa Sanpaolo Banke i nova poslovnica u Banjaluci (Ulica Milana Radmana 10).

Povodom svečanog otvorenja uručene su donacije Centru za djecu sa posebnim potrebama "Zaštiti me" u iznosu od 2.000 KM i Fudbalskom Klubu "Džaja" u iznosu od 1.000 KM.

Predstavnici Intesa Sanpaolo Banke su istakli da Banka na području Republike Srpske posluje već nekoliko godina, i ima svoje poslovne jedinice u Banjaluci, Bijeljini i Prijedoru. Otvorenjem novog poslovnog prostora sjedišta Filijale i poslovnice u Novoj Varoši, klijenti će dobiti bržu i kvalitetniju uslugu. Filijala Banjaluka zapošljava 22 radnika, a u poslovnici Nova Varoš će raditi 4 zaposlenika.

Intesa Sanpaolo Banka d.d. ima 48 poslovnih jedinica u Bosni i Hercegovini i spada u red vodećih bh.banaka sa ukupnom aktivom od preko jedne milijarde KM.

Klijenti u poslovnicama Intesa Sanpaolo Banke mogu dobiti sve vrste bankarskih usluga (krediti, štednja, kartično poslovanje, unutrašnji i platni promet sa inostranstvom i dr.) za stanovništvo i pravna lica.

Prilikom otvorenja nove poslovnice istaknuto je da Intesa Sanpolo Banka snizila kamatne stope na sve vrste kredita u ponudi za fizička lica i ova akcija će trajati do 30.06.2011. godine. Banka je ponudila "lakše" kamate za stambene kredite i za kupovnu stanova u novogradnji, hipotekarne kredite, kratkoročne i dugoročne nenamjenske gotovinske kredite, kao i za kupovinu automobila.

Novost u ponudi je zamjenski kredit sa veoma atraktivnom kamatnom stopom, rokovima otplate, povoljnim instrumentima osiguranja kredita, kao i nižim naknadama za obradu kreditnih zahtjeva za vrijeme trajanja akcije.

Intesa Sanapoalo Banka d..d BiH članica je jedne od najvećih bankarskih grupacija u svijetu, koja bilježi 4 vijeka istorije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.