NavMenu

Hemofarm uručio donacije bolnicama u BiH

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 15.11.2021. 12:51
Komentari
Podeli
(Foto: Hemofarm)
U okviru Hemofarmove akcije Superheroji maske nose ispod očiju, sredstva prikupljena od prodaje Hemofarmovih vitamina i minerala, Magnetransa, Imunocinka, Polivita B plus i Eunova Duo Protect D3 K2 upotrijebljena su za nabavku opreme za još tri zdravstvene ustanove u BiH, saopšteno je iz Hemofarma.

Ovom prilikom zaštitna oprema (maske, odijela i rukavice), antigenski testovi, dezinfekciona sredstva, pulsni oksimetri i nebulizatori u vrijednosti većoj od 20.000 KM biće donirani Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Miroslav Zotović u Banjaluci, Općoj bolnici Prim. dr Abdulah Nakaš u Sarajevu i Domu zdravlja Cazin.

Hemofarm je pokrenuo akciju Superheroji maske nose ispod očiju u novembru prošle godine i od tada do danas obezbijeđena je pomoć u zaštitnoj i medicinskoj opremi, dezinfekcionim sredstvima i antigenskim testovima za 17 zdravstvenih ustanova u BiH ukupne vrijednosti 100.000 KM.

- U okviru ove akcije, veliki broj zdravstvenih ustanova u BiH pomogli smo donacijom opreme koja doprinosi zaštiti zdravstvenih radnika i njihovoj većoj efikasnosti u svakodnevnom radu. Veoma smo ponosni na našu kampanju "Superheroji", jer je ona uspješna upravo zato što su građani u nama prepoznali partnera koji je tu kada je potrebno. Osluškivati potrebe zajednice i pomoći drugima jeste osjećaj kom prirodno svi težimo. Probiotici, minerali i vitamini od velike su važnosti kako u samoj prevenciji i terapiji Covid-19 tako i u post-covid stanjima umora i vraćanja energije. Osim donacije opreme i upućivanja apela o poštovanju epidemioloških mjera, pružili smo i važan doprinos podizanju svijesti o važnosti rehabilitacije osoba koje su preboljele Covid-19. Nastavljamo istim putem, tamo gdje smo stali da kao pouzdan partner brinemo o zdravlju ljudi - rekao je Saša Urošević, direktor Hemofarma BiH.

Kampanja Superheroji nastavlja se do kraja godine, a odvajanjem sredstava od prodaje Hemofarmovih Probiotika, te vitamina i minerala, Magnetransa, Imunocinka, Polivita B plus i Eunova Duo Protecta D3 K2 biće obezbijeđena dodatna zaštitna oprema za zdravstvene ustanove u BiH.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.