NavMenu

Delta holding pomaže proširenje vrtića Bubamara u banjalučkom naselju Obilićevo

Izvor: eKapija Utorak, 04.09.2018. 14:51
Komentari
Podeli

Ilustracija (Foto: Milosz_G/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanija Delta holding, koja u Banjaluci gradi jedan od najvećih šoping molova u regiji, finansiraće sanaciju i proširenje vrtića Bubamara u naselju Obilićevo, što će otvoriti prostor za prijem još 25 mališana u ovoj predškolskoj ustanovi, saopšteno je iz Grada Banjaluka.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, koji je danas, 4. septembra, potpisao ugovor sa višim potpredsjednikom Delta holdinga Dejanom Jeremićem, precizirao je da vrijednost donacije iznosi 33.000 EUR, te zahvalio ovoj kompaniji na pomoći gradu u rješavanju višegodišnjeg problema sa dugim listama čekanja u predškolskim ustanovama.

Viši potpredsjednik Delta holdinga Dejan Jeremić izjavio je da je ova kompanija fokusirana na mlade, zbog čega su odlučili da donaciju usmjere u sanaciju i proširenje jednog od gradskih vrtića.

– Veoma nam je važno da zajednica u kojoj poslujemo zajedno sa nama napreduje. Učešćem u ovakvim akcijama želimo da damo primjer i drugima da na sličan način pomognu. Prije nešto više od godinu dana smo krenuli sa projektom gradnje Delta planeta i ponosni smo što Banjaluci donosimo potpuno novi koncept trgovine – rekao je Jeremić.

Radovi na vrtiću Bubamara podrazumijevaju proširenje kapaciteta i broja mjesta, povećanje energetske efikasnosti objekta i njegovu rekonstrukciju.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije

Vlada RS usvojila izmjene Zakona o deviznom poslovanju - Dozvole za mjenjačke poslove izdavaće Agencija za bankarstvo

Vlada Republike Srpske usvojila je na današnjoj sjednici Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o deviznom poslovanju, koji će biti upućen u proceduru razmatranja i usvajanja u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Kako se navodi u saopštenju Vlade, brojni su razlozi za donošenje ovih izmjena i dopuna zakona, a prije svega radi unapređenja funkcionisanja tržišta i tržišne konkurencije, unapređenja postupka licenciranja mjenjača i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.