Izvor: eKapija | Četvrtak, 22.02.2018.| 12:15
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Telemach nagradio jubilarnog korisnika

Kompanija Telemach sklopila je ugovor sa 150.000-tim korisnikom kablovskog interneta. Tim povodom predstavnici Telemacha su u nedavno otvorenoj poslovnici u sarajevskom naselju Vojničko Polje 150.000-u korisnicu interneta Suadu Vežu, majku djece SOS sela, nagradili i prigodnim poklonom.

- Poziv iz Telemach-a me je pozitivno iznenadio. Zadovoljna sam internetom koji koristim, ali iskrena da budem, više ga koriste moja djeca. Tablet koji sam dobila kao 150.000-i korisnik koristiće nam i za edukativne svrhe, ali i svakako za provjeru servisnih informacija i društvene mreže. Internet nam je svima olakšao život, jer su nam informacije uz pomoć interneta u kratkom vremenu dostupne - kazala je Suada Vežo, koju je Telemach nagradio i besplatnim paketom interneta šest mjeseci.

U zavisnosti od paketa, brzina Telemach interneta kreće se i do 200 Mbps. Korisnici u okviru početnog paketa dobivaju gotovo 4 x brži internet od prosjeka u BiH, a početna brzina kablovskog interneta unutar DUO i TRIO Grande paketa je od 40 Mb/s. Svim korisnicima Telemach interneta dostupna je i UNIFI mreža za besplatno surfanje van kuće na preko 500.000 UNIFI lokacija u zemlji i regionu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.