NavMenu

Addiko banka finansira izgradnju igrališta na banjalučkoj Starčevici

Izvor: eKapija Petak, 08.09.2017. 15:40
Komentari
Podeli
Banjaluka (Foto: Andrej Andic/shutterstock.com)Banjaluka
Mališani u banjalučkom naselju Starčevica uskoro će dobiti novi prostor za igru i rekreaciju, nakon što je Addiko banka odlučila da se uključi u akciju Gradske uprave i sagradi novo dječije igralište u ovom kraju.

Ugovor o donaciji, vrijednoj 20.000 KM, u petak (8. septembar) su potpisali gradonačelnik Igor Radojičić i direktor Addiko banke Mario Ivanković. Kako je rečeno, novo igralište, finansirano sredstvima ove banke, biće podignuto u Ulici Sime Miljuša, saopšteno je na gradskom sajtu.

Gradonačelnik Radojičić zahvalio se Addiko banci na vrijednoj donaciji, ističući da će banjalučki mališani, uz pomoć ove akcije, tokom ove i iduće godine dobiti najmanje 15 novih dječijih igrališta.

- Od proljetos, kad je započeta ova akcija, uspjeli smo da sagradimo četiri igrališta, računajući i ono u Zalužanima, koje se upravo danas otvara. U narednim danima, tačnije 19. septembra otvaramo novo igralište u Obilićevu, koje je donacija Hemoframa, a punom jeku su i radovi na velikoj zoni za rekreaciju i igralištu u krugu bazena Aquana, koje je donirao m:tel – kazao je Radojičić. On je dodao da će uskoro biti otvoreni radovi na još nekoliko gradilišta širom grada, na osnovu ranije potpisanih ugovora o donaciji igrališta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.