Izvor: eKapija | Petak, 08.09.2017.| 15:40

Addiko banka finansira izgradnju igrališta na banjalučkoj Starčevici

Banjaluka (Foto: Andrej Andic/shutterstock.com)
Mališani u banjalučkom naselju Starčevica uskoro će dobiti novi prostor za igru i rekreaciju, nakon što je Addiko banka odlučila da se uključi u akciju Gradske uprave i sagradi novo dječije igralište u ovom kraju.

Ugovor o donaciji, vrijednoj 20.000 KM, u petak (8. septembar) su potpisali gradonačelnik Igor Radojičić i direktor Addiko banke Mario Ivanković. Kako je rečeno, novo igralište, finansirano sredstvima ove banke, biće podignuto u Ulici Sime Miljuša, saopšteno je na gradskom sajtu.

Gradonačelnik Radojičić zahvalio se Addiko banci na vrijednoj donaciji, ističući da će banjalučki mališani, uz pomoć ove akcije, tokom ove i iduće godine dobiti najmanje 15 novih dječijih igrališta.

- Od proljetos, kad je započeta ova akcija, uspjeli smo da sagradimo četiri igrališta, računajući i ono u Zalužanima, koje se upravo danas otvara. U narednim danima, tačnije 19. septembra otvaramo novo igralište u Obilićevu, koje je donacija Hemoframa, a punom jeku su i radovi na velikoj zoni za rekreaciju i igralištu u krugu bazena Aquana, koje je donirao m:tel – kazao je Radojičić. On je dodao da će uskoro biti otvoreni radovi na još nekoliko gradilišta širom grada, na osnovu ranije potpisanih ugovora o donaciji igrališta.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.