Izvor: eKapija | Subota, 29.07.2017.| 08:44

Zalužani dobijaju dječje igralište - Banjalučke firme Exclusive Lingerie i Građenje Đurić donirale 10.000 KM

(Foto: alexkatkov/shutterstock.com)
Najmlađi stanovnici Zalužana uskoro će dobiti novi prostor za igru kod Osnovne škole Jovan Dučić jer su u petak, 28. jula, novi ugovor o donaciji dječjeg igrališta u vrijednosti od 10.000 KM potpisali gradonačelnik Igor Radojičić i direktori kompanija Exclusive Lingerie i Građenje Đurić, saopšteno je na sajtu Grada.

Radojičić je istakao da je politika Gradske uprave da nude donatorima lokacije za igrališta na čitavoj teritoriji grada, te da na području Zalužana ima dosta novih naselja sa puno stambenih objekata i djece, gdje uz komunalne postoje i potrebe za dječjim igralištima.

- Zahvaljujem ovim domaćim kompanijama, koje su odlučile da se priključe velikoj akciji izgradnje dječjih igrališta. Dodatno zadovoljstvo predstavlja i to što je riječ o prigradskom području - naglasio je Radojičić.

Nino Tolimir, direktor kompanije Exclusive Lingerie, rekao je da su ove dvije kompanije prepoznale inicijativu grada i da su je rado podržale.

- Kod škole u Zalužanima već smo napravili fudbalsko igralište, a sada ćemo zajedno sa preduzećem Građenje Đurićizgraditi i novo dječje igralište - kazao je Tolimir.

Ilija Đurić, direktor preduzeća Građenje Đurić, rekao je da bi igralište trebalo biti gotovo za mjesec dana, ali da to najviše zavisi od brzine isporuke opreme i rekvizita.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.