Izvor: Nezavisne novine | Četvrtak, 29.06.2017.| 11:47

Mikrofin finansirao izgradnju dječijeg igrališta u Prijedoru

(Foto: I.Vukša)
Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković i direktor mikrokreditnog društva Mikrofin Mladen Bosnić otvorili su danas novoizgrađeno dječije igralište u ulici Majora Milana Tepića.

Igralište je sagrađeno sredstvima Mikrofina, a u okviru široke akcije ove kompanije već je izgrađeno jedno igralište u Banjaluci. Obilježavajući 20 godina rada, vodeća mikrokreditna organizacija će ove godine donirati ukupno pet igrališta u gradovima širom BiH.

Direktor Mikrofina Mladen Bosnić izjavio je da izgradnjom novih igralište žele pomoći razvoj lokalnih zajednica u kojim posluju.

- U dvije decenije iza nas, pomogli smo razvoj mnogo malih biznisa u Prijedoru, od kojih su neki u međuvremenu prerasli u veoma uspješne kompanije. Osjećajući potrebu da se na neki način odužimo gradovima u kojim radimo, odlučili smo da jedno od igrališta poklonimo i Prijedoru, gradu u kojem smo, i pored brojne konkurencije, nesumnjivi lider na tržištu mikrofinansija - rekao je Bosnić.

Igralište, u čiju je izgradnju Mikrofin uložio 15.000 KM, sagrađeno je na površini od 250 m2 i opremljeno je modernim rekvizitima primjerenim za uzrast djece do 12 godina.

Projekat je realizovan u saradnji sa Gradom Prijedorom, a uz uvažavanje potreba stanara ovog naselja.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.