NavMenu

Vlada RS i Fond za zaštitu životne sredine donirali NP Sutjeska 20.000 KM za nabavku autobusa

Izvor: eKapija Četvrtak, 25.05.2017. 08:43
Komentari
Podeli
Vlada Republike Srpske donirala je 10.000 KM Nacionalnom parku Sutjeska za nabavku autobusa za potrebe ove javne ustanove, a isti iznos uplatio je i republički Fond za zaštitu životne sredine, rekla je u srijedu (24. maj 2017.) na Tjentištu ministar prostornog uređenja, građevinarstva i ekologije Srebrenka Golić.

Golić je navela da Nacionalni park Sutjeska iz republičkog budžeta dobija redovna godišnja sredstva, a dio prihoda ostvaruje sopstvenim aktivnostima.

Na donatorskom ručku za nabavku autobusa, koji je održan juče u hotelu Mladost na Tjentištu, sredstva su donirali i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, Klub poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, te javna preduzeća i privrednici iz Foče i okolnih opština, prenosi Glas Srpske.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.