NavMenu

Addiko Bank donirala novac Dječijem odjeljenju Zavoda Dr Miroslav Zotović

Izvor: Nezavisne novine Četvrtak, 08.12.2016. 15:13
Komentari
Podeli
(Foto: focal point/shutterstock.com)
Mario Ivanković, direktor Addiko Bank Banjaluka danas (8. decembar 2016.) je uručio donaciju u vrijednosti 15.000 KM Dječijem odjeljenju Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Miroslav Zotović.

Dječije odjeljenje Zavoda Dr Miroslav Zotović je lider dječije habilitacije i rehabilitacije u regionu. Usluge dijagnostike, te ambulantne i bolničke habilitacije i rehabilitacije, svakodnevno se pružaju za preko 200 pacijenata iz svih dijelova Republike Srpske. U svakom trenutku se na Dječijem odjeljenju nalazi i 20 majki koje aktivno učestvuju u procesu rehabilitacije svojih beba ili male djece.

Dio donacije, u iznosu 10.000 KM, biće iskorišten za rekonstrukciju, adaptaciju i opremanje dotrajale čajne kuhinje, s ciljem stvaranja što prijatnih uslova za boravak i liječenje djece na Dječijem odjeljenju.

Drugi dio doniranih sredstava, u iznosu 5.000 KM, biće iskorišten za nabavku neophodne dodatne opreme za uređenje sobe za Senzornu Integraciju (SI). Nova oprema će omogućiti dodatni kvalitet u sprovođenju terapije senzorne integracije za djecu sa smetnjama u razvoju.


- Addiko banka današnjom donacijom jasno pokazuje da su joj prioriteti na polju društveno-odgovornog djelovanja javne institucije i udruženja građana koje vode računa o dječijoj zdrastvenoj i socijalnoj zaštiti i njihovom vaspitno-obrazovnom razvoju - izjavio je Mario Ivanković, direktor Addiko Bank Banjaluka.

Dodao je da da će i sestrinska Addiko Bank Sarajevo u narednim danima uručiti slične donacije u Sarajevu i Mostaru.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.