NavMenu

Kompanija "m:tel" donirala 45.000 KM Univerzitetskoj bolnici KC Banja Luka

Izvor: eKapija Utorak, 30.12.2014. 09:47
Komentari
Podeli

Generalni direktor kompanije "m:tel" Goran Vlaović u petak (26. decembar 2014. godine) je uručio ček vrijedan 45.000 KM v.d. generalnog direktora Univerzitetske bolnice Klinički centar Banja Luka dr Mirku Stanetiću. Zahvaljujući toj donaciji saniran je unutrašnji prostor zgrade banjolučke hirurgije, sa akcentom na bolesničke sobe, intenzivne njege i hodnike, saopšteno je iz "m:tel"-a.

Takođe, od tih sredstava nabavljen je i ugrađen novi agregat koji je neophodan za napajanje objekta električnom energijom u slučaju prekida u normalnom napajanju.

- Sa zadovljstvom promovišemo ovu aktivnost, jer želimo da pokažemo da postoje kompanije koje prepoznaju važnost postojanja Univerzitetske bolnice Klinički centar Banja Luka za građane Republike Srpske. Ovu donaciju smo iskoristili upravo tamo gdje je najpotrebnije - rekao je v.d. generalnog direktora Mirko Stanetić.

Generalni direktor kompanije "m:tel" Goran Vlaović izrazio je nadu da će putem humanosti krenuti i druge kompanije, kako bi zajedničkim naporima pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija i tako uticali na kvalitet života na ovim prostorima.

- Velika mi je čast što je kompanija "m:tel" u prilici da donira 45.000 KM Univerzitetskoj bolnici KC Banja Luka, od kojih je nabavljen električni agregat i sanirane bolničke prostorije, što će bitno uticati na uslove liječenja. Ovo je samo jedna od društveno odgovornih aktivnosti koje kompanija "m:tel" sprovodi. Drago mi je da godinu u kojoj smo sve vrijeme radili za korist društva u kojem poslujemo, završavamo upravo ovako, stvarajući uslove za bolji rad banjolučke hirurgije. Jer, to je zadatak svih nas, da svijet učinimo što boljim mjestom - rekao je Vlaović.

Uručenju donatorskog čeka prisustvovali su i Dragan Bogdanić, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, i Vladimir Nikolić, generalni konzul Republike Srbije u BiH, koji su pozdravili ovakvu vrstu aktivnosti kompanije "m:tel".


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.