NavMenu

NLB Razvojna banka donirala ultrazvučni aparat Domu zdravlja u Šamcu

Izvor: eKapija Srijeda, 10.12.2014. 09:58
Komentari
Podeli
(Foto: Opstinasamac.org)
Direktor NLB Razvojne banke iz Banja Luke Radovan Bajić je posjetio Dom zdravlja u Šamcu i tom prilikom direktoru Draganu Ilinčiću uručio ultrazvučni aparat vrijednosti 30.000 KM, saopšteno je na opštinskom sajtu.

Bajić kaže da je na račun Doma zdravlja uplatio 30.000 KM i da su oni od tih sredstava kupili neophodni ultrazvučni aparat.

- Ovo je minimum što smo mogli da uradimo. Saosjećamo se sa narodom koji je pretrpio katastrofalne poplave u maju. Nažalost ima mnogo područja koja su pogođena katastrofalnim poplavama gdje pokušavamo da pomognemo – kaže Bajić.

On je dodao da u Šamcu imaju svoju ekspozituru koja uspješno posluje.

- Nadamo se da će aparat služiti za identifikaciju, za potvrdu zdravlja naroda, a ne nekih drugih problema. Ovo je jedna od akcija od značaja za sve građane i neće biti i poslednja na ovom području – kaže Bajić.


Direktor Doma zdravlja Dragan Ilinčić zahvalio se na donaciji i istakao da će u narednom periodu imati pravu ultrazvučnu dijagnostiku, ultrazvučni aparat koji je osposobljen da može vršiti preglede djece i odraslih.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.