NavMenu

Simo Stakić, načelnik Opštine Pelagićevo: Ekonomista

Izvor: eKapija Četvrtak, 26.01.2012. 13:35
Komentari
Podeli

Načelnik Opštine Pelagićevo Simo Stakić rođen je 08. aprila 1960. godine u Gornjem Žabaru, opština Gradačac BiH, sa mjestom stalnog prebivališta u Pelagićevu, Republika Srpska.

Od 1979. do 1982. godine studirao je Višu ekonomsku školu u Novom Sadu i stekao zvanje ekonomiste, smjer Upravno pravo.

2004. diplomirao je na Fakultetu za finansijski menadžment i osiguranje Univerziteta Singidunum, a 2006. godine na ovom fakultetu magistrirao na odsjeku Javnih finansija.

1984. godine bio je zaposlen na poslovima i radnim zadacima Referent za razrez poreza i doprinosa u Upravi za javne prihode Gradačac, a od 1985. godine na radnom mjestu Inspektora za javne prihode, gdje je radio do 1992. godine.

Od 1992. do 1997. godine radio je kao rukovodilac budžeta i finansija u opštini Pelagićevo, a od 1997. do 2001. godine na poslovima rukovodioca Službe za platni promet i finansijsku kontrolu, ekspozitura Pelagićevo, filijala Brčko, kao i rukovodioca Razvojne banke u transformaciji SDK.

Od 2001. do 2005. godine radio je na poslovima Finansijskog policajca u Poreskoj upravi Republike Srpske, filijala Bijeljina, a od 2005. godine na poslovima Načelnika odjeljenja za privredu, finansije i društvene djelatnosti u opštini Pelagićevo.

Na lokalnim izborima 2008. godine izabran je za Načelnik Opštine Pelagićevo.

U toku svog profesionalnog rada položio je niz stručnih ispita, te stekao zvanje ovlaštenog računovođe sa licencom za navedene poslove i zadatke iz oblasti računovodstva.

Pogledajte i druge dokumente u rubrici "Ko je ko"



Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.