NavMenu

Jasmin Mehaković: Inovativni menadžer

Izvor: eKapija Petak, 06.05.2011. 11:21
Komentari
Podeli

Jasmin Mehaković rođeni Sarajlija već godinu dana nalazi se na mjestu sales managera u kompaniji Newevent.

Rođen je 1971. godine, po zanimanju je ekonomski tehničar, oženjen je i otac dvoje djece. Prije dolaska u Newevent radio je kao direktor za edukaciju i turizam u jednoj privatnoj kompaniji, gdje je kako kaže stekao odlično znanje koje nastavlja nadopunjavati u Neweventu.

"Rad u jednom ovakvom okruženju bi poželio svima. Povjerenje, harmonija, rad bez pritiska samo su neke od karakteristika mladog, dinamičnog i perspektivnog tima Neweventa", kaže Jasmin, naglašavajući kako njegovo vrijeme za dokazivanje inovativnosti i kreativnosti u ovoj kompaniji tek dolazi dolaskom novih i još boljih projekata.

Voli putovanja, ali nažalost u posljednje vrijeme rijetko putuje. Sve se kaže svodi na ljetovanje u Hrvatskoj ili Crnoj Gori.

"Djeca su ta koja diktiraju putovanje. Uglavnom se prilagođavamo njima, iako postoje želje za obilazak Egipta, Gardalanda i još mnogo drugih destinacija u Europi i svijetu", ističe Mehaković.

Voli sport, i kaže da je definitivno nogomet njegova prva najvažnija sporedna stvar na svijetu. Ljubitelj je dobrih knjiga i dobrih filmova. Kaže da ne voli spore i brze vozače.

"Uživam u umjerenoj vožnji i umjerenom životu. Volim šetati, pogledati dobar film, predstavu i svakako tu je neizostavan biciklizam u kojem uživam sa porodicom."

Pogledajte i druge dokumente u rubrici "Ko je ko"

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.