NavMenu

Nejira Nalić, izvršna direktorica "MI-BOSPO"

Izvor: eKapija Četvrtak, 03.04.2008. 12:49
Komentari
Podeli

Nejira Nalić, izvršna direktorica MI-BOSPO svoju karijeru je počela kao asistent prevodioca, 13 godina radnog iskustva u trećem sektoru. 1992. godine osnovala ‘ratnu’ nevladinu organizaciju ‘Crveni ljiljan’ koja je okupljala mlade žene volontere sa ciljem pružanja podrške u bolnicama i sl.

Godinu i pol je radila na poslovima asistenta i prevodioca u Red-Barnett, a potom radi na lokaliziranju psihosocijalnog projekta DRC-a u humanitarnu organizaciju BOSPO.

U BOSPO-u radi 6 godina u funkciji vodeće osobe. Nakon registracije mikrokreditnog programa u Mikrokreditnu organizaciju MI-BOSPO 18. 12. 2001. godine imenovana je u izvršnog direktora MI-BOSPO-a.

Nejira je predsjedavajuća Upravnog odbora Humanitarne organizacije BOSPO Tuzla, član Upravnog odbora Asocijacije mikrofinansijskih institucija (AMFI), član Upravnog odbora Mikrofinansijskog centra za Sjeveroistošnu Evropu i nove nezavisne zemlje (MFC).

Napomena: tekst&foto: MI-BOSPO

Pogledajte i druge dokumente u rubrici KO je KO

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.