NavMenu

Amra Hašimbegović, direktorica GMS-General Mystery Shopping agencije

Izvor: eKapija Srijeda, 27.06.2007. 15:44
Komentari
Podeli

Amra Hašimbegović, direktorica GMS-General Mystery Shopping agencije, kao i student postdiplomskog studija EMBA Torino-Sarajevo. Još na studijama aktivno je učestvovala na projektima marketing istraživanja kao saradnik pri fakutltetu, njen diplomski rad proglašen je najboljim u 2004 godini te objavljen u zborniku radova Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

S ciljem kontinuirane edukacije 2005. godine boravi na studijskom usavršavanju na IEDC Bled School of Management. Amra iza sebe ima trogodišnje radno iskustvo na mjestu marketing managera.

Nakon ukazane potrebe za Mystery Shopping uslugom u firmi u kojoj je radila odlučuje tu ideju sprovesti u djelo i početi promovirati Mystery Shopping u regiji kao i pružati tu vrstu usluge. Danas Amra redovno piše besplatni mjesečni e-news letter pod nazivom MYSTERY LETTER s ciljem promoviranja mystery shopping industrije u regiji, te također objavljuje kolumnu u Poslovnim Novinama jednom od najeminentnijih biznis časopisa u Bosni i Hercegovini.

Amra Hašimbegović rođena je 1979 godine, danas živi u Sarajevu sa suprugom i sinom.

tekst & foto agencija GMS

Pogledajte i druge dokumente u rubrici KO je KO

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj

Otvoren pogon njemačke kompanije u Laktašima vrijedan 20 mil EUR - U proizvodnji dijelova za vozila zaposleno 600 ljudi

Novi proizvodni pogon kompanije Mahle Electric Drives Bosnia svečano je danas otvoren u Aleksandrovcu kod Laktaša, a vrijednost ove njemačke investicije je oko 20 mil EUR. Presjecanjem vrpce pogon su otvorili predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, predsjednik Nadzornog odbora grupe Mahle Hajnc Junker, te generalni direktor i direktor operacija poslovne jedinice elektronika

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.