NavMenu

"eKapija" i na Androidu!

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 25.11.2013. 08:45
Komentari
Podeli

Dragi čitaoci, do sada ste navikli da se na našem portalu informišete, tražite nove poslovne mogućnosti, potencijalne partnere i ideje. Izgradili smo međusobno povjerenje i postali Vaša dnevna navika. Sada želimo da Vam budemo još bliže.. .

Srećni smo što možemo da Vas obradujemo inovacijama – "eKapija" Android aplikacijom, koja je svojim sadržajima, jednostavnom upotrebom i funkcionalnostima jedinstvena na našem tržištu.

Sadržaji aplikacije dostupni su Vam bilo gdje i bilo kada, čak i u situacijama kada nemate pristup Internetu. Omogućili smo Vam da poslovnim vijestima pristupate u off line modu, tako da uz povremeno ažuriranje, novosti iz poslovnog svijeta mogu pratiti i oni koji na svojim Android uređajima nemaju aktivnu Internet konekciju.

Naročito smo ponosni na mogućnost da u vidu notifikacija direktno na svoj mobilni uređaj dobijate obavještenja o trenutno objavljenim tenderima i događajima i to sve profilisano u skladu sa vašim poslovanjem i interesovanjima.

Da biste "krstarili" po svim sadržajima i isprobali sve atraktivnosti aplikacije, potrebno je da znate svoje korisničke šifre. Ukoliko ste ih zaboravili i potrebna Vam je pomoć, samo nam se obratite na marketing@ekapija.com.

Aplikacija "eKapije" podijeljena je u pet odjeljaka: Vijesti, eKapija plus, Događaji, Tenderi i Firme, što Vam omogućava da se lako krećete kroz sadržaje.

Pregled najnovijih poslovnih vijesti omogućen je po privrednim granama, a možete se i odlučiti da ih pratite samo iz privrednih oblasti koje se direktno odnose na vaš sektor poslovanja.

U okviru odjeljka eKapija plus na našoj aplikaciji naćićete i intervjue, tekstove u vezi sa Vašim ličnim finansijama, biografije ličnosti sa kojima poslujete ili ćete poslovati.

Da se sve ne bi svelo na posao, tu su i tekstovi iz naše rubrike Poslije posla.

Bićete i u toku sa aktuelnim događajima u zemlji i regionu: sajmovima, konferencijama, treninzima, seminarima za profesionalna usavršavanja...

U okviru aplikacije moćićete da pretražujete tendere, javne nabavke i da preuzmete tendersku dokumentaciju.

Kako ste navikli da na našem portalu dobijate informacije o kompanijama - konkurenciji, potencijalnim i dugogodišnjim partnerima, i Androd aplikacija Vam omogućava pretragu jedinstvenog Kataloga firmi i uvid u aktivnosti i fianansije kompanija.

Naš IT partner na ovom projektu bila je firma "Intellex" iz Beograda.

Android aplikacija "eKapije" dostupna je na Google Play Store marketu i možete je besplatno preuzeti, a to možete uraditi i odmah, skeniranjem QR koda sa fotografije.

Mnogo više detalja o tome kako aplikacija funkcioniše možete pogledati na https://www.youtube.com/watch?v=IJ9BBFl5UOI.

Bili bismo Vam zahvalni da sa nama podijelite Vaše utiske o našoj aplikaciji. Sve komentare, prijedloge i sugestije, molimo Vas, pošaljite nam na pr@ekapija.com.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Tehnički remont Bratunac planira da razvije softver za dronove

Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) planira da razvije softverske algoritme koji se koriste za upravljanje dronovima. Dronovi koji se koriste u vojne svrhe su ovih dana nakratko dospjeli u fokus javnosti nakon što je ministar odbrane u Savjetu ministara BiH Zukan Helez izjavio da će namjenska industrija u BiH proizvoditi dronove "samoubice". Direktor TRB-a iz Bratunca Slaven Ristić, komentarišući Helezovu izjavu, rekao je da

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.