NavMenu

Turistička organizacija Trebinja predstavila novi vizuelni identitet

Izvor: eKapija Četvrtak, 11.03.2021. 14:32
Komentari
Podeli
(Foto: Konteent Media)
Turistička organizacija grada Trebinja predstavila je novi vizuelni identitet, rađen u saradnji sa marketinškom agencijom Konteent Media.

Kako je saopšteno iz Turističke organizacije, promjena vizuelnog identiteta odnosi se na redizajn administrativnog logotipa, knjige grafičkih standarda, zvaničnog heštaga, te redizajn svih promotivnih materijala, kao i modernizacija zvanične veb stranice.

(Foto: Konteent Media)
- S obzirom na sve veći značaj i uticaj digitalnih medija, pogotovo društvenih mreža, te načina na koji utiču na turiste pri izboru željene destinacije - odlučili smo da u narednom periodu upotpunosti modernizujemo i naše kanale digitalne komunikacije. Smatramo da je ova saradnja kao i realizacija projekta izmjene vizuelnog identiteta od velikog značaja za Trebinje i njegovu turističku ponudu - ističu u Turističkoj organizaciji i dodaju da su izuzetno zadovoljni saradnjom sa marketinškom agencijom Konteent Media, koja je modernističkim pristupom prikazala tradicionalna obilježja grada.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.