NavMenu

Od jedne TORTE do lanca caféa: Nakon Zagreba i Sarajeva TORTE i to Café u Beogradu - Kvaliteta proizvoda i kontrolirani rast obilježje širenja poslovanja

Izvor: eKapija Srijeda, 15.07.2009. 12:10
Komentari
Podeli

TORTE i to Beograd

Nakon Zagreba i Sarajeva, u junu je u Beogradu otvoren peti ukupno TORTE i to Café čime je nastavljeno širenje ovog popularnog zagrebačkog cafea poznatog po beskompromisnoj kvaliteti torti i kolača i udobnosti interijera. Kao i svi ostali cafei, i ovaj u Beogradu je nepušački te osim sočnih kremastih kolača jedinstvene recepture nudi i odličnu kavu, croissante i sendviče.

U povodu otvorenja cafea u Beogradu Martina Bračić, vlasnica TORTE i to je istaknula: "Izuzetno nas veseli odlična posjećenost TORTE i to Caféa već u kratkom periodu nakon otvaranja te iznimno pozitivne reakcije na kolače i ambijent. Kao i svi ostali TORTE i to cafei, i ovaj u Beogradu je udobno uređen, s televizorom i novinama jer želimo posjetiteljima pružiti jedinstveni ugođaj opuštanja kojeg obično vežemo uz toplinu dnevnog boravka". Iako se u sljedeće tri godine planira otvoriti još najmanje jedan TORTE i to Café u Beogradu, Martina Bračić ističe kako je kontrolirani rast obilježje širenja poslovanja kako masovna proizvodnja ne bi utjecala na kvalitetu proizvoda.

TORTE i to Sarajevo

Novi cafe prostire se na 70 m2, a osim interijera koji u potpunosti slijedi TORTE i to standarde i osoblje je prošlo obuku prema standardima iz Zagreba i Sarajeva. Osim cafea, u Beogradu je otvoren i TORTE i to proizvodnja kolača gdje se torte i kolači rade ručno zbog čega je ponekad Ledeni vjetar malo veći ili manji, ponekad su jagode sitnije, a Torta od sira manje ili više žuta. Kuhinja koja je također uređena prema TORTE i to i HACCP standardima, s trenutno tri zaposlene osobe.

TORTE i to - uskoro i u ostalim gradovima u Hrvatskoj

Sve je počelo 2005. godine s jednom tortom od sira koja se mogla isključivo naručiti iz male kuhinje u Šarengradskoj ulici u Zagrebu. Zbog sve veće potražnje za ovom tortom koja je postala zaštitni znak TORTE i to, 2007. godine proizvodnja kolača preselila se u Centar Kaptol na 2. kat. Godine 2006. otvoren je prvi TORTE i to Café kao logičan slijed slastičarnice bez vlastite maloprodaje. TORTE i to Café vrlo je brzo stekao svoje poklonike koji su prepoznali ručno rađene vrhunske torte kojih je danas petnaestak vrsti.

TORTE i to Zagreb

S vremenom je ovaj mali projekt zasnovan na minimalnoj investiciji rezultirao s osam poslovnih jedinica u tri države u regiji (tri proizvodnje kolača i pet TORTE i to Caféa) te postao prepoznatljivo ime za kvalitetu kolača i usluge u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

U Zagrebu se nedavno, nakon centra Kaptol koji je postao premalen za sve TORTE i to poklonike, otvorio i drugi u Babonićevoj ulici na Šalati. U Hrvatskoj TORTE i to zapošljava dvadeset ljudi, a u sljedeće tri godine planirano je i povećanje broja zaposlenih s obzirom da će se TORTE i to Caféi otvoriti u još nekoliko najvećih hrvatskih gradova i turističkih središta.

Ono po čemu su TORTE i to Caféi posebni je i činjenica da se radi o nepušačkim prostorima koji su i prije donošenja Zakona o zabrani pušenja u ugostiteljskim objektima naišli na veliku dobrodošlicu kako u Zagrebu, tako i u Sarajevu i Beogradu, navodi se u saopćenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.