NavMenu

"Wizz Air" nudi nove pogodnosti

Izvor: Tanjug Četvrtak, 16.10.2014. 12:45
Komentari
Podeli
Putnici "Wizz Air"-a, najveće niskotarifne aviokompanije u centralnoj i istočnoj Evropi, mogu ostvariti uštedu i na tarife za prtljag, na svakoj rezervaciji koju budu napravili tokom jedne godine trajanja članstva u "Wizz Discount" klubu.

Predstavljena su i dva nova tipa članstva: "Wizz Discount Club" i "Standard članstvo", koje omogućava istovjetne popuste i za jednog saputnika i "Wizz Discount Club Group" članstvo, koje proširuje povlastice na veću grupu saputnika, članova porodice ili prijatelja koji putuju zajedno sa članom kluba, saopštila je aviokompanija.

Sve te pogodnosti se mogu ostvariti uz dodatak na garantovan popust na aviotarife.

- Sa više od pola miliona članova, klub se pokazao uspješnim kod putnika koji traže garantovane uštede svaki put kada putuju "Wizz Air" - rekao je Danijel de Karvaljo iz "Wizz Air".


Garantovane uštede od 10 EUR na aviotarifu i pet evra na predati prtljag, čine klub još atraktivnijim i predstavljaju nagradu za lojalnost putnicima svaki put kada rezervišu neki let "Wizz Air"-a tokom jedne godine koliko traje članstvo.

Standardno članstvo, koje košta 29,99 EUR, pruža uštede za dva putnika na istoj rezervaciji, dok grupno članstvo, koje košta 49,99 EUR pruža velike uštede grupi od šest putnika.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.