Izvor: eKapija | Četvrtak, 16.10.2014.| 09:53
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Kako voditi vlastiti biznis - BIZOO Startup Safari od 3. do 7. novembra

BIZOO Startup Safari - Business Edition održaće se od 3. do 7. novembra. U tom periodu dvanaest učesnika će saznati kako funkcioniraju preduzeća, kako izgleda voditi biznis, te će imati priliku da upoznaju uposlenike i direktore kompanija koje bilježe uspjeh na bosanskohercegovačkom tržištu, navodi portal Klix.ba.

Osim posjeta kompanijama, intenzivnih razgovora, prezentiranja poslovnih ideja učesnici će imati priliku za neformalna druženja na temu biznisa u popodnevnim satima. Tokom putovanja BIZOO Akcelerator program će održati dvije radionice "na točkovima" gdje će putnici dobiti vještine neophodne za vođenje biznisa.

Više od deset uspješnih kompanija i organizacija iz različitih privrednih sektora je otvorilo vrata za posjetu BIZOO Startup Safari – Business Edition. Neke od kompanija koje će posjetiti ovaj BIZOO Startup Safari su: "Intera Tehnološki Park", "Degoridan", "Via Media", "Modamo", "Firma", "Deseen", "Alfaterm" itd.

Učesnici će nakon putovanja moći da uporede i steknu stav koje su prednosti i mane različitih poslovnih organizacija na tržištu Bosne i Hercegovine.

Jedan od učesnika prvog BIZOO Startup Safarija, Ranko Petrušić, je na osnovu iskustva stečenih tokom putovanja otvorio vlastitiu kompaniju, "InfoArs". Izjave učesnika i aktivnosti tokom putovanja možete pratiti putem veb stranice: www.bizoo.ba ili "Facebook" stranice.

BIZOO Startup Safari je podržala Američka ambasada u Sarajevu, te su kao i do sada, troškovi prijevoza, hrane i smještaja tokom svih šest dana putovanja su pokriveni.

Prijave za BIZOO Startup Safari – Business Edition su otovorene do 21. oktobra, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na ovoj jedinstvenoj avanturi. Prijaviti se može putem veb stranice www.safari.ba ili linka za prijave, prenio je "Klix".


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.