NavMenu

Bijeljinski S.E.P. uskoro pokreće proizvodnju dijelova za "Renault", "Citroen", "Toyotu"

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 13.10.2014. 16:02
Komentari
Podeli
Novih 20 radnika preduzeća S.E.P. iz Ljeskovca kod Bijeljine proizvodiće dijelove koje u svoje automobile ugrađuju svjetski poznate kompanije "Renault", "Citroen", "Nisan", "Toyota", "Jaguar" i "Fiat", piše Capital.ba.

Firma S.E.P. koja proizvodi dijelove za motorna vozila, cijevi za protok tečnosti, rezervoara i brizgaljki za pranje vjetrobranskih stakala, uspjela je obezbijediti nove poslove i ovog ljeta zaposliti dodatnih 20 radnika, potvrdio je za poslovni portal "Capital" direktor Rado Maletić.

- U devet mjeseci ove godine ostvarili smo promet u vrijednosti od 2.313.000 KM i proizveli smo 5.149.403 komada proizvoda. Od avgusta angažovali smo 20 novih radnika - kaže Maletić.

Maletić ističe da S.E.P. svoje proizvode plasira na tržište zemalja Evropske unije i u Srbiju.


Iako su u majskim poplavama prostorije ove firme u prizemlju bile poplavljene, Maletić kaže da su radnici brzo intervenisali i spasili repromaterijal i gotove proizvode. Nakon kraćeg prekida, ubrzo su nastavili i proizvodnju.

Preduzeće S.E.P. sada zapošljava 69 radnika i uglavnom je riječ o ženskoj radnoj snazi, navodi Capital.ba.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.