NavMenu

Sajam investicijskih projekata "Rexpo 2014" u Zagrebu 11. i 12. novembra

Izvor: eKapija Četvrtak, 09.10.2014. 08:15
Komentari
Podeli
Treći međunarodni sajam investicijskih projekata "Rexpo 2014" održaće se 11. i 12. novembra 2014. godine u Zagrebu, saopšteno je na sajtu Vanjskotrgovinske komore BiH.

Treći "Rexpo 2014", kako navode organizatori, najveći je i sadržajno najbogatiji dosad, a ove godine će ponovno okupiti sve relevantne sudionike tržišta investicijskih projekata. Uz izlagački i prezentacijski prostor, na konferencijskom dijelu kroz brojne panel diskusije, biće napravljen osvrt i na probleme u realizaciji projekata i dati prijedlozi za načine njihova otklanjanja.

Do sada su dolazak potvrdile brojne tvrtke, developeri, investitori, konzultanti, projektanti, građevinari, predstavnici gradova, županija, ministarstava iz Hrvatske i zemalja u regiji, Europske komisije, međunarodnih financijskih institucija te mnogi drugi zainteresirani sudionici investicijskih projekata u regiji.


Neke od tema na panelima na "Rexpo Forumu" su: Financiranje investicija, Pozitivni primjeri investicija u Hrvatskoj i zemljama regije, Izvoz – domaći poduzetnici u inozemstvu, Strani investitori, FDI, Javno privatno partnerstvo i mnoge druge.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Spreman novac za Vidikovac iznad Trebinja, raspisan i tender za izvođača radova

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, gradonačelnik Grada Trebinja, Mirko Ćurić govorio je o raznim temama, među kojima su i projekti značajni za ovaj grad. Ćurić je istakao da je u planu izgradnja vidikovca iznad Trebinja, što će sigurno biti turistička atrakcija. Dodao je da turisti iz godine u godinu žele da vide nešto novo, a Grad Trebinje će nastojati da im to i pruži. - Spremna je projektna dokumentacija za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.