NavMenu

Zašto je Mirza Teletović najbolji košarkaš Evrope - Aleksandar Đorđević gost 50. emisije "Interview20"

Izvor: eKapija Srijeda, 08.10.2014. 09:31
Komentari
Podeli
Aleksandar Đorđević i Sanela Prašović GadžoAleksandar Đorđević i Sanela Prašović Gadžo
Urednica Sanela Prašović Gadžo za ovaj mali jubilej je pripremila ekskluzivnu emisiju. Gost je Aleksandar Đorđević, selektor vicešampiona svijeta u košarci.

Ova emisija ce biti prava televizijska poslastica za sve ljubitelje sporta i basketa, jer je ovo prvi veliki intervju Đorđevića nakon osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u košarci!

Aleksandar Đorđević otkriva zašto je Mirza Teletović za njega najbolji evropski košarkaš, hvali košarkašku reprezentaciju BIH, govori i o tome zašto obožava Safeta Sušića i zašto upućuje pozdrave glumcu Emiru Hadzihafizbegoviću.

Selektor reprezentacije koja je aktuelni vicešampion svijeta samo u emisiji "Interview 20" otvorio je dušu pred urednicom Sanelom Prašović Gadžo i ispričao zašto je ljubav važna u životu, kako je upravo zbog ljubavi bježao sa priprema reprezentacije i zašto je i danas u kontaktu sa igračima sa prostora cijele bivše Jugoslavije.


Đorđević se osvrnuo i na odnose između igrača, fer igru u regionu i važnost povezivanja koje donosi sport na području država bivše Jugoslavije.

Ovu 50. jubilarnu emisiju "Interview 20" gledate na BHT1 15.oktobra u 21.00h.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.