NavMenu

Vlada Federacije povećala udio u B&H Airlinesu

Izvor: pincom.biz Petak, 06.04.2007. 10:11
Komentari
Podeli

Udio Vlade Federacije BiH u temeljnom kapitalu JP "B&H Airlines" d.o.o. Sarajevo je povećan unošenjem novog uloga od 8.500.000 konvertibilnih maraka po osnovu sredstava deponiranih na posebnom računu kod Hypo-Alpe-Adria Bank.

Temeljem Ugovora o namjenski oročenom depozitu, pripadajuća kamata predstavlja prihod federalnog proračuna i bit će uplaćena na depozitni račun za prikupljanje javnih prihoda kod UPI Banke d.d. Sarajevo.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.