NavMenu

ASA PVA i tuzlanski "Nipex" među 100 najboljih evropskih servisera "Volkswagena"

Izvor: eKapija Četvrtak, 02.10.2014. 09:32
Komentari
Podeli
"Volkswagen" je nagradio svojih 100 najboljih evropskih servisnih partnera prestižnom nagradom za kvalitet "Volkswagen Service Quality Award (VSQA)", među kojima su se našli ASA PVA iz Sarajeva i "Nipex" iz Tuzle, prenosi portal Novovrijeme.ba.

Nagrade su dodijeljene servisnim radionicama koje su u proteklih 12 mjeseci imale najbolji kvalitet servisne usluge i najbolje rezultate u segmentu vezivanja kupca i njegovog zadovoljstva.

ASA PVA nagrađen je kao "Volkswagen" servis s najboljim pomakom u kvalitetu (najveće poboljšanje), a kao "Volkswagen"-ov servis s najboljim kvalitetom usluge.

"Volkswagen Service Quality Award" dodjeljuje se od 2008. godine, a zbog konstantnog održavanja kvaliteta na najvišem nivou, osam servisnih partnera je ušlo u tzv. "Kuću slavnih".

Kuća slavnih je novitet, i radi se o virtuelnoj auto kući u kojoj će biti objelodanjeni servisni partneri koji tri i više godina za redom dolaze u izbor 100 najboljih "Volkswagen" servisnih partnera.

- Auto kuća "Nipex" iz Tuzle je po drugi put osvojila ovu prestižnu nagradu za kvalitet usluge. Iskreno se nadamo da će kvalitetom svoje usluge naredne godine i oni ući u "VW kuću slavnih" - istakla je Sanela Jusić, rukovodilac marketinga postprodaje i ovogodišnji vođa bosanskohercegovačkog tima.

Direktor "Volkswagen" postprodaje Axel Schulte Hurmann pohvalio je prilikom dodjele nagrada čvrstu opredjeljenost učesnika.


- Do 2018. želimo upravo u segmentima zadovoljstva kupca biti u samom vrhu. S obzirom na rezultate i kontinuirano pozitivan napredak potpuno sam siguran da to i možemo - rekao je Schulte Hurmann.

Rukovodilac Sektora postprodaje ASA Auta Omer Kozadra istakao je da je izvrstan kvalitet odlučujući faktor zadovoljstva kupca uslugom u servisu.

- Raduje nas da smo i ove godine imali svoje predstavnike na ovoj svečanoj ceremoniji i da ćemo i dalje biti među najboljih 100 u Evropi - dodao je Kozadra, saopćeno je iz ASA Grupacije, a prenosi "Novovrijeme".


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.