NavMenu

Potpisan ugovor između JP DC FBiH i Zavoda za saobraćaj Građevinskog fakulteta Sarajevo - Vrijednost ugovorenih radova 25.727,00 KM

Izvor: M.I.T.A. Group Utorak, 03.04.2007. 14:36
Komentari
Podeli

Javno preduzeće Direkcija cesta Federacije Bosne i Hercegovine i Zavod za saobraćaj Građevinskog fakulteta Sarajevo potpisali su Ugovor za usluge nadzora nad izvođenjem radova na sanaciji trupa na magistralnoj cesti M- 18, u mjestu Banj brdo (Seljublje).

Vrijednost ugovorenih radova je 25.727,00 KM, a predviđeni period pružanja usluga 60 kalendarskih dana, računajući od datuma potpisivanja Ugovora.

Ugovor je u ime Javnog preduzeća Direkcija cesta FBiH potpisao direktor Ljubo Pravdić, a u ime Zavoda za saobraćaj Građevinskog fakulteta Sarajevo, zamjenik direktora Ibrahim Ibrahimpašić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.