NavMenu

(RS) Od 25.05.2005. godine na kioscima širom BiH novi dnevni list "Fokus"

Izvor: Nezavisne novine Srijeda, 25.05.2005. 11:44
Komentari
Podeli
25.05.2005. godine je izašao prvi broj dnevnih novina "Fokus" u izdanju "Distribucije" d.o.o. iz Laktaša. Kako bi čitaoci bili upoznati sa sadržajem, kompletan tiraž prvog broja ovog lista besplatno je podijeljen. U uredništvu lista kažu da će se njihove novine ubuduće prodavati po cijeni od 0,5 KM, kako bi bile prihvatljive za sve. "Fokus" će se fokusirati na teme iz svih sfera života: politiku, društvo, ekonomiju, kulturu, estradu i sport. Pratiće se dešavanja iz svih oblasti – "sitno do detalja". Tiraž lista će biti 25.000 primjeraka, a prodavaće se na kioscima širom BiH. Uz moto "Istinu na vidjelo! Sitno do detalja" urednici i novinari "Fokusa" obećavaju da za njih neće biti nedodirljivih i imunih. Čitaoci će uz "Fokus" provoditi šest dana nedjeljno, a u uredništvu objašnjavaju da će dan pauze iskoristiti za velika iznenađenja i istraživanja "sitno do detalja".
Tagovi:
Fokus
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.